The ideal partner for individual storage and materials handling solutions

Bæredygtighed og automation i fokus når Formula bygger nyt bilhusFormula Automobile er Danmarks officielle importør og forhandler af Ferrari og Maserati og Danmarks eneste autoriserede Ferrari og Maserati-værksted.

”Alle vores ansatte brænder for deres job på samme måde, som vores kunder brænder for deres biler.” siger Jesper Viskum Schak, direktør for Formula Gruppen. ”Det forpligter at servicere verdens fineste bilmærker, og ingen biler forlader vores værksted, før vi er helt tilfredse med det udførte stykke arbejde.”

Det er med samme fokus på service og kvalitet at Formula Gruppen får bygget sit nye bilhus i Lyngby. En bygning på 8.500 m2 med showroom, kontorer og grøn tagterrasse, og med fokus på bæredygtighed som vi kender det fra lavenergibebyggelser.

For at lagre reservedele i det nye bilhus har Formula nu investeret i 2 stk. lagerautomater fra Kardex Remstar. Automaterne garanterer hurtig adgang til alle indlagrede varer, maksimal udnyttelse af rummet på et minimum gulvareal, stor betjeningssikkerhed takket være den kompakte opbevaring, omfattende sikkerhedsfunktioner og ergonomisk design.

Lagerautomaten Megamat fra Kardex Remstar installeres hos Formula Automobile efteråret 2018

Contact

Please do not hesitate to contact us if you need further information:

 

 

 
OK