The ideal partner for individual storage and materials handling solutions

CeMAT 2014

Kardex Remstar fremviser nye koncepter indenfor produktionslogistikKardex Remstar præsenterer nye logistikkoncepter inden for produktion på stand E12 i hal 13 på CeMAT, verdens førende messe for intern logistik, som bliver afholdt fra 19. til 23. maj i Hannover. Formålet er at øge automatisering af materialeflowet i produktionen.

En stor del af den industrielle værditilvækst foregår i logistikken. For at udnytte dette potentiale, skal intern logistik og produktion være mere tæt forbundet. Kardex Remstar præsenterer et nyt lagerautomatkoncept til håndtering af lagerkasser, velegnet til udvalgte applikationer indenfor håndtering af produktionsordrer og montagelinjer. Ligeledes kan systemet indgå i sorteringsanlæg eller konsolideringsområder. Besøg os og oplev det nye koncept og del jeres idéer og tanker med os.

Udover de nye logistikkoncepter inden for produktionsmetoder, vil Kardex Remstar, på CeMAT 2014, også præsentere Shuttle XP 1000. Denne nye lagerautomat kan, på hver hylde, rumme varer, der vejer op til 1.000 kg. Den er specielt designet til organiseret indlagring og hurtig hentning af tunge og / eller omfangsrige dele, og er ideel til at forsyne samlebånd eller til brug som et bufferlager. Det er muligt at gemme hele paller, og en overliggende integreret kran gør løsningen specielt interessant for bilindustrien, maskinindustrien og for virksomheder, der opererer i servicering og vedligeholdelsessektoren.

 

http://www.kardex-remstar.dk/dk/home-kardex-remstar.html

Contact

Please do not hesitate to contact us if you need further information:

 

 

 
OK