The ideal partner for individual storage and materials handling solutions

Fuld hastighed hos BJ GearGennem fleksibel produktion og moderne lagerstyring kan BJ Gear sikre meget korte og præcise leveringstider, selv når der er tale om tilpassede produkter og specialprodukter.Virksomheden vokser løbende, og for at kunne håndtere den stigende mængde varer i lageret har de nu installeret yderligere 3 stk Shuttle XP-lagerautomater fra Kardex Remstar. Investeringen førte til behovet for at optimere og tilpasse lagerpladsen. Takket være god planlægning byggede Kardex Remstars installationsteam 3 nye Shuttle XP og flyttede 4 eksisterende Shuttle XP med indhold på bare 8 dage uden at berøre BJ Gears produktion.

"Vores dedikerede og erfarne serviceteam er en af vores største styrker," siger Lars Haugaard, Field Service Manager hos Kardex Remstar. "Vi lægger stor vægt på at kunne optimere vores kunders operationer uden at påvirke deres løbende drift."

Om BJ-Gear
BJ-Gear A/S står i dag som en af de førende virksomheder inden for udvikling, produktion og levering af transmissionsløsninger. De råder over et bredt program af egenproducerede gear og aktuatorer af høj kvalitet og med stor driftssikkerhed. 

Contact

Please do not hesitate to contact us if you need further information:

 

 

 
OK