The ideal partner for individual storage and materials handling solutions

Idé-Pro Skive: optimerer deres nye værktøjslager med Kardex Shuttle XP lagerautomater

Idé-Pro Skive, der er en af Europas førende producenter af prototyper og mindre serier i plast, letmetal og EPS, har nu taget det nye hovedkvarter på Skyttevej i Skive i brugMed 11.000 m² under et tag har Idé-Pro fået samlet og strømlinet produktion, således at virksomheden også fremover kan levere prototyper i topkvalitet, hurtigt og effektivt.

 

”I kraft af vores store ekspertise indenfor produktion af prototyper, samarbejder vi med mange virksomheder og producerer derfor op til 10-12 forskellige støbeværktøjer om ugen. Vi opbevarer typisk værktøjerne for vore kunder så længe at udviklingsprocessen foregår. Det er derfor vigtigt for os med et overskueligt lager, hvor støbeværktøjerne er lette at komme til.  Derfor har vi valgt at investere i 2 stk. Kardex Shuttle.” udtaler Mads Nejsum Madsen, Produktionschef, Idé-Pro Skive.

 

Kardex Shuttle lagerautomater er indrettet med omkring 250 m2 indlagringsplads, og optager kun omkring 30 m2 gulvplads inklusiv betjeningsplads foran.

 

Hvis lageret havde været indrettet med traditionelle reoler, ville gulvpladsforbruget have været omkring 100 m2, og håndteringen af de kostbare værktøjer ville være mere usikker, tidskrævende og ergonomisk en vanskeligere løsning.

 

Udover disse fordele, fortæller Idé-Pro Skive at automaterne, som er udstyret med fuldautomatiske skydedøre, giver et støvfrit miljø som er vigtigt for værktøjerne. 

 

Contact

Please do not hesitate to contact us if you need further information:

 

 

 
OK