The ideal partner for individual storage and materials handling solutions

Kardex Remstar lancerer ny version af Power Pick Global lagerstyringssystem

Kardex Remstar præsenterer nu en revideret og “state of the art” version af lagerstyringssystemet Power Pick Global 3.1. Sammenlignet med foregående version har denne Microsoft.net baseret software 45 nye funktionaliter. Softwaren har en modulær og fremtidssikret arkitektur, og bidrager til en mere effektiv intern logistik for kunden.I modsætning til mange andre lagerstyringssystemer, er  Power Pick Global baseret på Microsoft.net. ”Vi opnår langt bedre resultater med computerbaserede Microsoft systemer, som for det meste er standard  i dagens lagre og distributionscentre.”, fortæller Nikolaj Bjørn Eriksen fra Kardex Danmark AS , mens han taler om fordelene ved at Kardex REMstar har udviklet deres eget lagerstyringssystem. ”Resultaterne er en mere effektiv håndtering og fejlfri kommunikation mellem it-systemerne.”

En anden ny funktion i version 3.1 er det avancerede plukke display. Via computerskærmen, modtager operatøren supplerende oplysninger om de produkter der skal plukkes. Det kan være et billede af produktet eller en grafisk oversigt over de lokationer produktet skal plukkes fra med mange konfigurerings muligheder og 3D fremvisning om ønsket. ”Denne funktionalitet er nu en del af standard funktionaliteten i 3.1 versionen af Power Pick Global. Dette gør plukkeprocessen hurtigere og begrænser antallet af fejl og misforståelser, der kan opstå. Og oven i købet, er princippet let at forstå, selv for operatører, som taler et andet sprog”, opsummerer Nikolaj.

Power Pick Global skiller sig ud fra andre lagerstyringssystemer gennem de store muligheder der er for en modulær og skalerbar arkitektur. Systemet er ikke bare tilpasset til lagersystemer leveret af Kardex Remstar, men kan også benyttes og integreres med standard reol systemer, til automatiserede lager produkter fra andre producenter eller systemet kan benyttes til at kontrollere og styre lagre som i dag er helt manuelle. Desuden har Power Pick Global et interface modul, der gør det nemt at oprette en interface til den overordnede ERP og hostsystem. Kommunikationsteknologien som MDE, Pick-to-light eller RFID er allerede integreret i systemet.

For yderligere information om Power Pick Global eller andre Kardex REMstar produkter www.kardex-remstar.dk

 

Contact

Please do not hesitate to contact us if you need further information:

 

 

 
OK