The ideal partner for individual storage and materials handling solutions

Kardex Remstar overtager en aktiepost i SUMOBOX AB for at øge sit udvalg af fleksible lagerløsninger'NYT partnerskab leverer supplerende teknologi'


Kardex Remstar offentliggør et nyt strategisk partnerskab med den svenske virksomhed SUMOBOX AB, som er ekspert i modulære plastkasser.  Købet sikrer, at Kardex’ kunder får større fleksibilitet mht. opbevaring og et bredere udvalg af produkter inden for Kardex’ prisvindende, automatiserede lager- og plukkeløsninger.


I en verden, der går over til mere intelligent opbevaring, fokuserer Kardex fortsat på at maksimere ydeevnen over for kunderne.  Den svenske virksomhed SUMOBOX AB udvikler og producerer modulære plastkasser under navnet Kardex VLM BOX. Takket være tusindvis af kunder verden over, der bruger Kardex Shuttle XP-løsninger, udgør muligheden for at øge lagerkapaciteten, gennem bedre organisering af produkterne, et reelt løft af produktivitetsniveauerne.

SUMOBOX produktportefølje forhandles udelukkende af Kardex, hvilket giver selskabet en klar konkurrencefordel, som også er kommet til udtryk igennem SUMOBOXs store markedsandel. 


Ulf Wallin, Kardex regional direktør for Nordeuropa udtaler: "Kardex har i årenes løb foretaget betydelige investeringer for at tilbyde kunderne verdens mest fleksible, sikre og skalerbare lagerløsninger, hvilket gør Kardex til det naturlige leverandør af lagersystemer. Vi byder SUMOBOX velkommen, som en ny strategisk partner, og ser frem til at levere endnu bedre lagerløsninger til vores kunder." 


Takket være SUMOBOX kasser, tilbyder Kardex nu flere muligheder for opbevaring af varer og levering med bedre organisering, fordi kasserne er designet efter et modulært koncept, som er fleksibelt i både højde, bredde og dybde. De kunder, der bruger kasserne, oplever større lagernøjagtighed, og kassernes fleksibilitet betyder, at når kundernes krav udvikler sig, kan den kombinerede løsning tilpasses den fremtidige vækst og de nye behov. 


Johan Wingård, administrerende direktør for SUMOBOX AB siger: "Det er et kendt faktum, at dynamiske lager- og plukkeløsninger har vist sig at give mere gulvplads, forbedret plukkeproduktivitet og højere niveauer af lagernøjagtighed, hvilket er årsagen til, at vi udviklede SUMOBOX.  Vores ekstremt effektive og modulære opbevaringskasser er det perfekte supplement til disse systemer, og vi er glade for at arbejde sammen med en af markedets giganter."Om SUMOBOX AB

SUMOBOX AB er baseret i Västerås - Sverige, med bådehovedkontor og produktionssted, og har været aktiv siden 2010.  Virksomheden har haft en stabil vækst siden starten, og er stolt over at eksportere sine produkter til mere 25 lande og en bred vifte af brancher.    


Se mere om SUMOBOX AB og virksomhedens produkter på www.sumobox.se


Contact

Please do not hesitate to contact us if you need further information:

 

 

 
OK