The ideal partner for individual storage and materials handling solutions

Leica Geosystems Technology effektiviserer med intelligente automatiserede løsningerLeica Geosystems Technology A/S i Odense leverer komplette løsninger til byggeindustrien. Som en førende leverandør af maskinstyring til maskiner i byggeindustrien, har de meget stærkt fokus på kvalitet, innovation og udvikling af den nyeste teknologi. De lægger stor vægt på at alle produkter opfylder de højeste kvalitetskrav og at de bruger moderne metoder til effektiv håndtering af deres produkter.

 

Ved at installere 2 stk. Kardex Remstar Shuttle XP 250 vil Leica Geosystems skabe endnu højere produktivitet med bedre orden og kontrol af sine varer. Installationen er den første i Danmark der kører med  Kardex Drive – et softwareværktøj som fuldt integreres med SAP og styrer lagerautomaterne direkte fra kundens eksisterende SAP-system. I lagerautomaternes betjeningsåbninger er der monteret et matrixdisplay, der oplyser plukkemedarbejderen om antal, varenummer, beskrivelse og lokation. ”Med kloge automatiserede løsninger, kan vi hjælpes til at begå færre fejl og øge vores effektivitet” siger Andreas Birk Madsen, Supply Chain Manager hos Leica Geosystems. ”Automaterne giver også bedre ergonomi, fordi varerne leveres direkte til operatørerne i en god plukkehøjde. Vi værdsætter dette, da vi altid stræber efter at skabe det bedst mulige arbejdsmiljø for vores medarbejdere.”

 

Kardex producerer i dag omkring 50% af alle lagerautomater på verdensplan, og er dermed verdens førende producent af lagerautomater. Kardex Shuttle XP har siden sin lancering i 2004 været markedets mest foretrukne lagerautomat på verdens markedet og ligeledes i Skandinavien.

Contact

Please do not hesitate to contact us if you need further information:

 

 

 
OK