The ideal partner for individual storage and materials handling solutions

NiceHair.dk

Førende dansk e-handels virksomhed vælger Kardex Megamat RS/PPG/CP løsningwww.NiceHair.dk køber man hårprodukter, smykker, parfume, hudpleje og børnetøj til det private marked. Nicehair.dk er igennem en rivende vækst og har netop vundet den eftertragtet E-handelspris 2013 med titlen ”Brugernes Favorit”.


I kraft af den øget vækst, flytter NiceHair.dk til nye bygninger i Esbjerg, og har i den forbindelse valgt Kardex Megamat  RS/PPG/CP systemet. Yderligere skal NiceHair.dk via Kardex Power Pick Global software styre alle pluk fra lageret – inklusiv styring af andre zoner end lagerautomaternes.


Simon Elkjær fra NiceHair.dk udtaler:


”Med pluksystemet fra Kardex opnår vi en løsning med meget høj plukhastighed og ikke mindst fleksibilitet, så vi kan tilpasse os krav fra vores kunder og vores løbende udvikling. Da vi samtidig har høj fokus på brugertilfredshed og leveringsdygtighed, er det afgørende for os, at vi køber en driftsikker og kendt lagerautomatløsning fra en leverandør med en solid og erfaren serviceorganisation”.


Kontakt os på telefon 66 12 82 24 eller via info.remstar.dk(at)kardex.com for yderligere information. Vi udarbejder gerne et uforpligtigende løsningsforslag sammen med jer.

Contact

Please do not hesitate to contact us if you need further information:

 

 

 
OK