The ideal partner for individual storage and materials handling solutions

Ny funktionalitet i softwaren forbedrer plukkeeffektiviteten

Den nye zone-funktionalitet gør det muligt for virksomheder at plukke i en zone for derefter at give ordren videre til pluk i den næste zone.To nye Power Pick Global software funktioner forbedre plukkeprocessen i virksomheden. Power Pick Global Software forbedrer plukkeprocessen ved at dirigere operatøren til næste pluk, hvilket reducerer ineffektiv ventetid. Desuden kan order nu bearbejdes gennem flere arbejdszoner med scanning af en stregkode. Disse nye funktioner fjerne papirlister, minimerer ventetid samt øger produktiviteten og effektiviteten.

Zonepluk giver virksomheden mulighed for at plukke i én zone og derefter give ordren videre til den næste zone for færdiggørelse. Zonepluk er ideelt til lagre med et stort antal varenumre, fordelt på flere plukkestationer. Ordrer downloades til Power Pick Global softwaren og er nu klar til at blive plukket. Ordrer kan sorteres og prioriteres efter eksempelvis leveringsdato og sendes derefter til plukkestationerne for at blive behandlet.

I hver plukkezone vises en besked til medarbejderen med oplysning  om næste pluk. Dette eliminierer behovet for computerskærme ved hver plukkestation, som igen sparer tid. Hvis eksempelvis en medarbejder plukker fra en automat i den første zone, kan Power Pick Global softwaren fortælle at der herefter skal plukkes fra lagerautomat nr. 3. Dette eliminerer ineffektiv ventetid. Mens der plukkes fra lagerautomat 1, er næste pluk til ordren allerede hentet fra lagerautomat 3, og er klar til at blive plukket.

En anden ny funktionalitet gør det muligt for medarbejderen at scanne ordren, når den ankommer i zonen for straks at blive plukket. Tidligere blev ordren flyttet fra zone til zone, og der kunne ikke plukkes før man havde scannet plukkesedlen. Nu har hver ordre en unik stregkode for den rækkefølge den skal plukkes i . Medarbejderen i hver plukkezone scanner stregkoden og ordreinformationerne er nu automatisk udfyldt. Dette øger produktiviteten og effektiviteten.

Contact

Please do not hesitate to contact us if you need further information:

 

 

 
OK