The ideal partner for individual storage and materials handling solutions

Nyt fuldautomatisk lagerautomatsystem præsenteres på LogiMAT 2014

Kardex Remstar demonstrerer sin Logistikekspertise på LogiMAT 2014 i Stuttgart 25.-27. februar. Ved brug af sloganet ”Order picking starts with storage”, vil vi præsentere alt omkring kompakt lagring og smarte plukkeløsninger på stand 651 i hal 1.



Kardex Remstar leverer effektive og pålidelige løsninger for pluk og lagring til alle brancher efter ”varer-til-mand” princippet. Den seneste applikation sort2ship er løsningen, når der er behov for bufferlagring eller sekventielle ordrer.

Med sort2ship er det muligt for kunden at gruppere ordrelinjer fra forskellige lagersystemer, det kan være lagerautomater, paternostre og lagerreoler, på en tidsbesparende og omkostningseffektiv måde. Ved hjælp af rullebaner bliver boksene med varer transporteret til en bufferlokation, hvor de lagres midlertidigt på mindst mulig plads. Ved behov kan boksene sorteres efter kundens valgte kriterier. For eksempel i ordrerækkefølge, efter leveringstid eller efter andre kriterier. Sort2ship gør lagerterminaler og e-handelsvirksomheder med tusindvis af ordrelinjer per dag i stand til at øge plukkeeffektiviteten med op til 35 %. Sort2ship er også velegnet til dagligvarebranchen.

Med sloganet ”Order picking starts with storage” er Megamat RS vertikal karrusel og Shuttle XP lagerautomat grundlaget for effektive plukkeløsninger fra Kardex Remstar. Det moderne og brugervenlige softwareprogram Power Pick Global gør det muligt at benytte batchplukning, og brugervenlige løsninger som ”pick to light” eller ”put to light” kan integreres. På LogiMAT 2014 vil Kardex Remstar også præsentere sine servicekoncepter.

Contact

Please do not hesitate to contact us if you need further information:

 

 

 
OK