The ideal partner for individual storage and materials handling solutions

Optimal brugervenlighed

Kardex Remstar lancerer ny funktionel maskinstyring til mindre installationerPå LogiMAT 2013 i Stuttgart lancerer Kardex Remstar sit nyeste produkt, en maskinstyring til både vertikale lagerautomater og paternostre. Maskinstyringen vil blive lanceret under navnet Logicontrol og er en intelligent automatik til mindre lagre og "standalone" løsninger. Her er mange forskellige funktioner samlet i et kontrolpanel med touch screen. Styringen kan fås i to versioner.

"vores mål var at udvikle en enkel og effektiv maskinstyring, som er let at bruge og med den bedst mulige ergonomi" siger Nikolaj Bjørn Eriksen, new business director for Kardex Danmark. Resultatet er et nyt innovativt kontrolcenter, der gør brug af pen og papir helt unødvendig, selv for de simpleste løsninger. Dette er mere end en pålidelig maskinstyring. Her får du også et enkelt og effektivt lagerstyringssystem til konstant overvågning af lagerbeholdningen. Således kan du nemt holde styr på lageret uden at skulle investere i PC og lagerstyringssoftware.

En enkelt maskinstyring kan styre op til tre lagerautomater, 1000 forskellige artikler og 8000 lokationer i syv forskellige størrelser. Brugervenligheden er sikret ved, at du også kan bruge et enkelt touch screen panel samt et numerisk tastetur. Ved blot et enkelt klik eller to, selv med handsker på, kan operatøren hurtigt finde den ønskede artikel.

Contact

Please do not hesitate to contact us if you need further information:

 

 

 
OK