The ideal partner for individual storage and materials handling solutions

Optimering af reservedelslager med Kardex Shuttle XP

Per B. Christensen - Ford, Mazda og Suzuki: optimerer deres nye reservedelslager med Kardex Shuttle XP lagerautomater og Power Pick Global lagerstyring.Per B. Christensen - autoriseret Ford, Mazda og Suzuki forhandler og værksted - i Silkeborg flytter den 1. maj 2012 i nye lokaler på Kastaniehøjvej 49.

 

Per B er på en grund på 15.000 kvadratmeter, godt i gang med at færdiggøre et byggeri på ca. 4.600 kvadratmeter efter moderne og energirigtige forskrifter, med den nyeste teknologi i brug, bl.a. en ny testlinje i kunderådgivningen og det mest moderne skadecenter.

 

Reservedelslageret indrettes med 2 stk. Kardex Shuttle XP lagerautomatermed den nyeste teknologi og en konstruktion der reducerer strømforbrug. De 2 Kardex lagerautomater er indrettet med en lagerkapacitet på 263 m2 indlagringsplads, og optager kun omkring 30 m2 gulvplads inklusiv betjeningsplads foran. Hvis lageret havde været indrettet med traditionelle reoler, ville gulvpladsforbruget have været omkring 100 m2, og ergonomisk en rigtig dårlig løsning for medarbejdere, som ville være nødsaget til at bukke sig og række op efter reservedele.

 

Med lagerautomaterne behøver man blot at placere sig foran åbningerne, og reservedelene bliver præsenteret her, hurtigt, sikkert og overskueligt, i ergonomisk korrekt højde.

 

Lagerautomaterne er desuden forsynet med Kardex software lagerstyring Power PickGlobal, der forvalter reservedele, indlagring og udlagring, med optimering for korrekt indlagring og lokalisering, som sikrer den mest optimale kapacitetsudnyttelse og fremfindingssikkerhed.

Contact

Please do not hesitate to contact us if you need further information:

 

 

 
OK