The ideal partner for individual storage and materials handling solutions

På blot 4,6 m2 opbevares ca. 1000 varenumre

Læs mere om, hvordan Epoke udnytter den fulde bygningshøjde, og derved sparer gulvpladsEpoke A/S havde i forbindelse med deres elektronikproduktion behov for at spare plads for opbevaring af deres ESD ruller og komponenter. Ved at lave hul igennem loftet og anvende loftrummet og dermed den fulde bygningshøjde, kunne der netop placeres en lille Kardex Shuttle XP i 5,8 meters højde. Lagerautomaten fylder kun et gulvareal på 4,6 m2, men indeholder ca. 1000 varenumre. Fra lagerautomaten aktiveres til hylden kommer med komponentruller går blot 15-30 sekunder. Installationen af Kardex Shuttle XP blev udført på en fredag efter lukketid, og allerede fredag aften blev lagerautomaten overleveret til Epoke, som derved kunne gå i fuld drift allerede mandag morgen.


Jan Hedegaard fra Epoke udtaler:”Kardex lagerautomaten har løst pladsproblemerne på vores elektroniklager. Desuden er vi med Kardex Optiflex funktionen sikret, at vi uden teknisk hjælp eller omkostninger løbende kan optimere vores højder, såfremt vi skal have nye eller andre højder på varer i lagerautomaten. Vi er meget tilfredse med forløbet med Kardex og ikke mindst, at lagerautomaten blev installeret på blot 9 timer, hvorfor vi ikke skulle stå stille i vores produktion”

Har du spørgsmål til løsningen hos Epoke, eller ønsker du at høre mere om lagerautomater fra Kardex, så ring til Nikolaj Bjørn Eriksen på 31 13 70 74 

Contact

Please do not hesitate to contact us if you need further information:

 

 

 
OK