The ideal partner for individual storage and materials handling solutions

Peter Justesen Company A/S....

....effektiviserer med lagerautomater fra Kardex Remstar

Peter Justesen Company A/S er en virksomhed der har specialiseret sig i fjernhandel med dagligvarer, som leveres over det meste af verden. Det kræver i sig selv et særligt fokus på logistikken at kunne plukke, pakke og sende de ønskede varer af sted i rette tid.

Peter Justesen Company A/S havde oprindeligt sit lager i frihavnen i København, men i forbindelse med frihavnens nedlæggelse, blev virksomheden tvunget til at finde et andet sted at være. Løsningen fandt Peter Justesen Company A/S i Slagelse.

Der var et stærkt ønske om at effektivisere lageret, når nu man havde muligheden for at indrette lageret helt forfra. Derfor var det helt naturligt for Peter Justesen Company A/S at overveje lagerautomater til denne effektivisering.

Derfor investerede Peter Justesen Company A/S i 6 stk. Kardex Shuttle XP lagerautomater af lift-typen. Selv om der findes hurtigere lagerautomater, som eksempelvis Kardex Megamat RS paternostre, så valgte man liftautomater, da man herved havde fuld fleksibilitet til at kunne indlagre lige præcis de varer man måtte have behov for. Dagligvarer er flygtige, varer udgår, og nye kommer til. Derfor ønsket om fleksibilitet.

De 6 lagerautomater fra Kardex står i en 3+3 zone, hvor én medarbejder kan arbejde meget effektivt fra de 6 automater, da der derved altid vil være en hylde at plukke fra, mens de andre automater kører hylder frem.

Selve zonen hvor de 6 automater er placeret fylder omtrent 70 m2 på gulvet inkl. Gangarealet imellem automaterne. Men alligevel kan automaterne rumme samlet over 800 m2 hylder og lige knap 160 m3 volumen.

Hvis du er interesseret i at høre hvorfor Peter Justesen Company A/S valgte Kardex som leverandør, er du velkommen til at kontakte produktionschef Ole Marzec på telefon 28 10 55 94.

Hvis du er interesseret i at høre mere om hvad lagerautomater fra Kardex kan gøre for dig, så kontakt Jesper Gleitze Nielsen på telefon 20 59 86 05.

Contact

Please do not hesitate to contact us if you need further information:

 

 

 
OK