The ideal partner for individual storage and materials handling solutions

Webshop

Logistikkoncept viser endnu engang stærke resultaterI 2013 tog Nicehair.dk skridtet fra traditionelt lager til en højeffektiv lagerautomatløsning fra Kardex Remstar. Nu blot halvandet år senere har Nicehair.dk valgt at udvide systemet med 40 %. 

 

”Kardex løsningen har vist sig at være ekstremt effektivt og driftsikkert, hvor vi sparer mange penge hver måned, og som har gjort os endnu mere konkurrencedygtige” fortæller Lasse Andersen fra Nicehair.dk. En operatør plukker mellem 300 – 400 linjer i timen, hvilket er 3 gange hurtigere end tidligere, og systemet er designet, så der kan anvendes det personale, der er påkrævet til et givent aktivitetsniveau.

 ”Vi har netop slået ny rekord med 15.000 plukkelinjer på én dag, og systemet gør, at vi kan følge med” fortsætter Lasse Andersen.

Men det er ikke kun hastigheden der er interessant. Kardex løsningen er ekstrem kompakt, hvorved Nicehair.dk har reduceret lagerpladsen med 60 – 70 %. ”Tiden var kommet til, at vi skulle udvide forretningen yderligere, så vi har netop udvidet systemet med ca. 40 %” slutter Lasse Andersen.

 

Hvis du vil læse mere om systemet eller se det i drift, kan du klikke på følgende link:  http://www.kardex-remstar.dk/dk/loesninger/webshops.html

Contact

Please do not hesitate to contact us if you need further information:

 

 

 
OK