The ideal partner for individual storage and materials handling solutions

15 meter høje Kardex lagerautomater skal løse pladsproblemer for VM Tarm A/S

VM Tarm A/S er Nordens førende producent af tankvogne. VM Tarm A/S har behov for at frigøre betydelig mængde lagerplads til produktion og samtidig effektivisere den interne logistik.


Løsningen er 3 stk. Shuttle XP lagerautomater i 15 meters højde. Lageret bliver reduceret fra et gulvareal på 350 m2 til blot at fylde 31 m2. Løsningen er suppleret med DUAL tray funktionen, MATRIX plukliste kombineret med Kardex Software og batchpluk som alt sammen skal skabe præcise pluk og øget effektivitet. Lagerautomaterne skal tilbygges i et tårn, og takket være modulkonstruktionen, hvor Kardex Shuttle XP automaterne bygges indefra, stiller det minimale krav til selve tilbygningen.

Lagerchef , Jens Christian Pedersen udtaler ”Vi har behov for at lagre tunge produktionsdele og reservedele i lagerautomaterne der er hele 15 meter høje. Da lagerautomaterne blandt andet skal forsyne produktionen og servicepersonale er driftssikkerhed en vigtig faktor for os. Den solide modulopbyggede Shuttle XP konstruktion, Kardex's mange referencer samt deres serviceorganisationen, giver os tryghed i vores valg af dem til at løse vores opgave”.

For yderligere information, kontakt Nikolaj Bjørn Eriksen på telefon 31137074.

Contact

Please do not hesitate to contact us if you need further information:

 

 

 
OK